Werknemers Login Bel een vestiging zoeken
Omnyacc Van Teylingen - Heerhugowaard - Omnyacc Omnyacc Van Teylingen - Heerhugowaard - Omnyacc

Heerhugowaard

Omnyacc Van Teylingen - Heerhugowaard

In de 17e eeuw heeft Floris van Teylingen het voortouw genomen in het inpolderen van "de Waert". De meren rondom de kaasstad en in de polder vormden een bedreiging en zo heeft hij inwoners behoed voor natte voeten. Na deze drooglegging was de stad Heerhugowaard geboren. Als accountantskantoor in Heerhugowaard voelen wij ons verbonden met deze held van toen. Geen woorden maar daden is ons motto. Vertrouwen en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Onze klant is koning net zoals de heer Van Teylingen in die tijd.

Feiten over Heerhugowaard

 • In 1992 opgericht
 • Onze vestiging heeft de federatie Omnyacc vorm gegeven
 • "Omny" (i) betekent veelzijdig en "acc" duidt op accountancy
 • Een team van 22 medewerkers
 • Groot fiscaal team

Jeroen Brons, Gerben Bakker en Bas Hendriks - Vital Select

"Ik wilde eens per kwartaal sparren met een fiscalist over waar we nu staan en tegenaan lopen. Via LinkedIn kwam ik weer in contact met Ralf. Tijdens lunchgesprekken spraken we hierover en ook onze toekomstplannen kwamen aan bod. Eigenlijk groeide daar het vertrouwen in Ralf en Omnyacc om ons te begeleiden naar een bv-structuur. Dit kon ook met onze voormalige accountant, maar dat is toch weer het stuk netwerken. Onze accountant was goed hoor, maar ook groot. Ze begeleiden ander type bedrijven en van sparren was niet vaak sprake. Ralf en Wietze zijn heel pragmatisch en zij snappen heel goed in welke fase wij zitten. Het klikt," aldus Jeroen. Bas: "We vinden het een fijne samenwerking. Na elk kwartaal zitten we samen en nemen we de zaken op strategisch niveau door. Ik doe de boekhouding en heb veel contact met Wietze. Als ik even iets wil weten, dan bel ik Wietze en schakelen we snel. Een van de punten waar ik hiervoor tegenaan liep." Jeroen: "Ze nemen zelf het initiatief. Ik vind het fijn dat jullie zelf belden voor de kwartaalbespreking. Dat miste we en daar waren we naar op zoek."

Contactgegevens

Stationsplein 69
1703 WE Heerhugowaard

Postbus 1071
1700 BB Heerhugowaard
Tel: 072 - 5720626
Fax: 072 - 5720412
E-mail: info@omnyacc.nl

Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Uw contactpersonen

Wietze Groot
Heerhugowaard
072 - 5720626

Patrick Blankenzee
Heerhugowaard
072 - 5720626

Ralf Hogenberk
Heerhugowaard
072 - 5720626

Simon Verduin
Heerhugowaard
072 - 5720626

Laatste nieuws

22 feb

De tarieven van de vennootschapsbelasting gaan de komende jaren fors omlaag, met maar liefst 4%-punt! Wordt de bv daardoor echt aantrekkelijker...

Agendapunten

22 mrt

Op donderdag 22 maart 2018 verzorgen wij een workshop met actuele ontwikkelingen en nuttige tips rond HRM, arbeidsrecht, personeelskosten en...

X

Omnyacc bestaat 25 jaar!

Omnyacc 25 jaar

Het samenwerkingsverband Omnyacc, met 8 vestigingen en 220 specialisten, bestaat 25 jaar! Hoewel enkele vestigingen afzonderlijk al langer bestaan, is het startschot van de samenwerking in oktober 1992 gegeven. Onze naam met het woord Omny, staat voor veelzijdig, is toepasselijker dan ooit. Er zijn in de jaren diverse diensten bijgekomen om u als (potentiële) klant nog beter te helpen. Nieuwsgierig naar:

 • De highlights van 25 jaar Omnyacc
 • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
 • Interessante en inspirerende interviews

Nieuwsgierig naar:

 • De highlights van 25 jaar Omnyacc
 • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
 • Interessante en inspirerende interviews
Download dan onze special!