Omnyacc Müller & Partners - Hoorn - Omnyacc Omnyacc Müller & Partners - Hoorn - Omnyacc

Hoorn

Omnyacc Müller & Partners - Hoorn

Eén familie, dat is het bij ons in Hoorn. Wij, Omnyacc Müller en Partners, zijn in 1990 opgericht door Carlo Müller. Vrij snel na de opstart zijn wij verhuisd van Amstelveen naar Hoorn. Dé plek waar onze roots liggen. Casper en Xander Müller hebben het bedrijf versterkt. Zij hebben nu samen met Bart Leijdekker het stokje overgenomen. De familiaire sfeer is zowel onder de collega's als met de klanten voelbaar.

Feiten over Hoorn

  • Jong en gedreven team van 20 medewerkers
  • Hoog opleidingsniveau
  • Bestaat sinds 1990
  • In 2001 aangesloten bij Omnyacc
  • Naast accountants en fiscalisten ook een team van Pensioen- en HRM-adviseurs
    Bekijk onze Pensioen- en HRM-brochure voor meer informatie

Klanten over ons

John Koomen – John Koomen Tuinen
“Xander denkt ver mee, dat verbaast mij voor een accountant. Ook heeft hij veel begrip voor mijn keuzes en uitgaven. Dat vind ik een pré van Omnyacc. Omnyacc kijkt hoe de ondernemer wil ondernemen en daarna kijken jullie tot hoever dit mogelijk is. Ik liet de onderhandelingen met de bank aan Omnyacc over, want jullie spreken dezelfde taal. Ik heb verstand van mijn vak, jullie van jullie  vak. Ik geef bijna mijn portemonnee praktisch aan Omnyacc. Het vertrouwen is gewoon goed, maar we doen geen domme dingen hoor. Het is meer het gevoel dat er continue wordt meegekeken en gedacht.”

Edward Kerckhart - Schouten Techniek
"We stonden op een strategische keuze met betrekking tot onze automatisering. We hebben gekozen voor de online Salaris en HR oplossing van Omnyacc. Hiermee hebben we de mogelijkheid om zelf werkzaamheden in de cloud te verwerken en de ervaring en controle van Omnyacc die ons begeleid. Een prima oplossing!"

Alex Middelburg - Beerepoot Automatisering
“Ik was niet tevreden over mijn voormalig accountant en ging daarom met Omnyacc in gesprek. Wij waren al bekend met de Müllers, omdat wij hun ICT al verzorgden. Het vertrouwen en het contact was gewoon goed. Xander en Casper van Omnyacc ervaren wij als proactief en ze begrijpen onze dienstverlening. Het kantoor is financieel gezond en de medewerkers zijn goed opgeleid. Dit waren voor ons de doorslaggevende factoren om met hen verder te gaan.”

Peter Warmerdam - Anamet Europe
"Middels de kosten- en subsidiescan heeft Omnyacc voor ons de nodige onbenutte subsidies in kaart gebracht en met terugwerkende kracht verzilverd. Inmiddels voeren Marco en zijn team pro actief- en naar volle tevredenheid de salarisadministratie en arbodienstverlening uit voor Anamet."

 

Contactgegevens

Koopvaarder 4
1625 BZ Hoorn

Postbus 13
1620 AA Hoorn
Tel: 0229 - 271994
Fax: 0229 - 272598
E-mail: info@omnyacc-hoorn.nl

Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Uw contactpersonen

Bart Leijdekker
Hoorn
0229 - 271994

Xander Müller
Hoorn
0229 - 271994

Casper Müller
Hoorn
0229 - 271994

Linda Vroling
Hoorn
0229 - 271994

Marco Reekers
Hoorn
0229 - 271994

Laatste nieuws

26 apr

Als u met meerdere personen in één woning woont, bestaat de kans dat u geen recht heeft op toeslagen. Het inkomen van een willekeurige derde kan...

Agendapunten

23 mei

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei 2017 verzorgen wij een bijeenkomst met actuele ontwikkelingen en nuttige tips rond arbeidsrecht,...