Werknemers Login Bel een vestiging zoeken

Vragen? Bel Omnyacc in

0223 - 68 86 00

Locatie Kooypunt

0223 - 62 82 84

Locatie drs. F. Bijlweg

023 - 528 32 54

072 - 572 06 26

0229 - 27 19 94

058 - 8200900

0222 - 31 54 44

0228 - 56 10 10

Alle publicaties

Hieronder vindt u een overzicht van brochures, nieuwsbrieven en andere bladen die Omnyacc heeft uitgegeven. U kunt elke variant nalezen in de bijgevoegde pdf.

Pagina 1 van 4  > >>

Bent u geïnteresseerd in het frequent ontvangen van onze nieuwsbrief? Abonneer u om periodiek onze nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.

Nieuwsbrief december 2015

Dit jaar hebben we maar liefst 71 eindejaarstips voor u. In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Een aantal van deze plannen is echter nog niet definitief, omdat ze nog door de Tweede en Eerste Kamer moeten worden goedgekeurd. 
De tips zijn voor u onderverdeeld in zeven categorieën namelijk: belastingplichtigen, ondernemers en rechtspersonen, de ondernemer in de inkomstenbelasting, de bv en de dga, werkgevers, de automobilist en de woningeigenaar.

Bekijk deze publicatie (.PDF)

Nieuwsbrief november 2015

In deze editie van de Omnyacc nieuwsbrief zijn wij op bezoek geweest bij het uitvaartcentrum in Den Helder. Op deze bijzondere plek hebben wij een net zo bijzonder gesprek gehad met de eigenaar Jan Dop. Hij vertelt over de extra dimensie die zij willen geven aan de plechtigheid en hoe hun team hier elke dag mee bezig is. Op een persoonlijke, nette en foutloze wijze is hun motto.

Verder leggen wij uit wat de aanscherping van het gebruikelijkheidscriterium in de werkkostenregeling precies inhoud en lichten wij enkele maatregelen uit de Wet aanpak Schijnconstructies toe. 

Vanaf 2017 gelden de nieuwe bijtellingspercentages. Afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto kan het verstandig zijn om nu of juist pas in 2017 een auto  van de zaak aan te kopen. Ons advies is om hier goed naar te kijken, het kan u zomaar een mooi bedrag per jaar opleveren.

Bekijk deze publicatie (.PDF)

Nieuwsbrief augustus 2014

Terwijl de vakanties in volle gang zijn, staan de ontwikkelingen in de wetgeving niet stil. In deze nieuwsbrief leest u over de verdere pensioenversobering die vanaf 2015 ingaat. Ook op gebied van personeel zijn er de nodige ontwikkelingen. De wetgeving rondom de tijdelijke arbeidscontracten worden aangepast. In deze editie interviewen wij Bart Gerritsen, die in de crisistijd (2010) Prozee Techno Services met succes heeft overgenomen. In de lastige afgelopen jaren heeft hij ervoor gezorgd dat de omzet een spectaculaire groei heeft doorgemaakt. Een geweldige prestatie. Lees meer over deze geweldige prestatie op pagina 13, 14 en 15.

Bekijk deze publicatie (.PDF)

Nieuwsbrief juni 2014

In deze editie spreken wij met René Balvers van Ingenieursburo Balvers. Dit is een organisatie met een vernieuwende kijk op zaken. Ze creëren met een team van 14 medewerkers innovatieve electronische producten en software. Ze hebben nu de Wendy ontwikkeld, een slimenergiebesparend systeem voor diverse huishoudelijke functionaliteiten zoals verlichting, klimaat- en energiebeheersing. De voordelen voor de eindgebruikers zijn heel duidelijk, wat hun de Smart Grid Award 2013 heeft opgeleverd. Nu zijn ze druk bezig om de markt met de Wendy te veroveren. Een mooie, maar uitdagende taak. Lees over het ontstaan van de Wendy, de handelsmissie en zijn visie op innovatie op pagina 13, 14, en 15. Verder ontbreekt ander belangrijk fiscaal en financieel nieuws niet.

Bekijk deze publicatie (.PDF)

Nieuwsbrief maart 2014

In deze editie leest u over de nieuwe subsidieregelingvoor werkgevers; de premiekorting jongere werknemer. Verder leest u over de fiscale innovatieregeling, de eigenwoningschenkingen ander fiscaal nieuws. Ook de tips ontbreken deze editie niet. Op pagina 13, 14 en 15 leest u het interview met de gebroeders van Nuland, oftewel achterneven Walter en Robert van Nuland. Samen geven zij als vijfde generatieleiding aan Nuland Woonstijl. De winkel heeft een vloeroppervlak van maar liefst 4.000m2 waar een grote diversiteit aan meubelen, bedden en stoffering wordt aangeboden. Een interessant interview die u niet mag missen.

Bekijk deze publicatie (.PDF)

Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Laatste nieuws

25 jul

Als u als zelfstandige recht heeft op bijstand, krijgt u in eerste instantie een lening. Als deze wordt omgezet in een gift, behoorde dit tot...

Agendapunten

Momenteel zijn er geen geplande bijeenkomsten