Werknemers Login Bel een vestiging zoeken
Bedrijfsfinanciering - Omnyacc Bedrijfsfinanciering - Omnyacc

Regelt de beste bedrijfsfinanciering voor u

Jos de Lange, registeraccountant, financial engineer

Vragen? Bel Omnyacc in

0223 - 68 86 00

Locatie Kooypunt

0223 - 62 82 84

Locatie drs. F. Bijlweg

023 - 528 32 54

072 - 572 06 26

0229 - 27 19 94

058 - 8200900

0224 - 762886

0222 - 31 54 44

0228 - 56 10 10

Bedrijfsfinanciering

Als ondernemer ziet u kansen in de markt, mogelijkheden om uw onderneming uit te breiden of ziet u een kans om een onderneming over te nemen. Veelal heeft u hier aanvullende financiering voor nodig. Soms is het nodig om uw bestaande (bancaire)financiering te herzien en moet er worden gezocht naar andere vormen van financiering. Feit is dat een aantal banken hun eisen aan kredietverlening hebben verscherpt en dat bankkrediet niet vanzelfsprekend meer is. Wij hebben ons verder gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen om u hierbij optimaal te ondersteunen.

Verschillende vormen van een bedrijfsfinanciering

Als geen ander weten wij wat de banken voor criteria hanteren en waaraan een financieringsaanvraag moet voldoen wil deze kans van slagen hebben. Naast de bancaire financiering zullen er in de toekomst steeds vaker andere vormen van financiering benodigd zijn. Denk aan leasing, factoring, crowdfunding, informal investors en private equity. Doordat wij zijn aangesloten bij Credion beschikken wij over een breed netwerk met directe contacten naar deze vormen van krediet en hun verstrekkers.

Credion & DNOB

Credion is een adviesorganisatie met meer dan 60 vestigingen door heel Nederland. Credion heeft in samenwerking met ONL (organisatie die ondernemerschap stimuleert en de belangen van MKB ondernemers behartigt) DNOB opgezet. DNOB is een kredietbemiddelaar en wil bestaande overheidsinstrumenten combineren met de expertise van private financieringsinitiatieven. Een unieke combinatie waar u als ondernemer alleen maar van kunt profiteren!

Gecertificeerde financieringsadviseurs

Onze adviseurs zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om de beste financieringsconstructies voor u te regelen. Bedrijfsfinanciering is een specialiteit geworden! Gedegen opleiding, actuele kennis van de markt en van de steeds veranderende mogelijkheden en eisen van geldverstrekkers zijn van doorslaggevende betekenis om succesvol en tegen de laagste kosten uw financiering te realiseren.

Uw mogelijkheden bij Omnyacc

René de Lange - mediabureau Langeveld en de Rooy
Dankzij informal investment, een betrekkelijk nieuwe vorm van financiering, kon de verhuizing naar een monumentaal pand in centrum van Den Burg doorgaan. Het grootste deel van de koopsom werd bancair gefinancierd. Voor het restant van de aankoopsom klopte De Lange aan bij Maarten-Jeroen den Boer. "Als accountant heb ik zelf een financiële achtergrond, maar bedrijfsfinanciering is een speciale tak van sport, waar Maarten-Jeroen in gespecialiseerd is en veel ervaring in heeft. Hij heeft bovendien een heel netwerk van particuliere investeerders opgebouwd."

Waarom Omnyacc?

 • Team gecertificeerde financieringsadviseurs
 • Professioneel advies en begeleiding op maat om uw financieringsdoelen te realiseren
 • Uitgebreide kennis en ervaring met bancaire leningen en alternatieve financieringsvormen
 • Automatisch en doorlopend inzicht in prestaties met handige monitoringtool die het gewenste inzicht biedt aan investeerders  
 • Grote database om de offerte van de bank te beoordelen en onderhandelen
 • Transparante werkwijze
 • Onderdeel van Omnyacc met uitgebreide financiële, fiscale en bedrijfseconomische kennis
Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Uw contactpersonen

Jos de Lange
Heemstede/Zwaagdijk
023 - 5283254

Xander Müller
Hoorn
0229 - 271994

Cees Jan de Jager
Den Burg
0222 -315444

Siem Jan Deen
Heemstede/Zwaagdijk
023 - 5283254

William van Haaster
Den Helder
0223 - 688600

Richard van der Vliet
Leeuwarden
058 - 8200900

Laatste nieuws

23 jan

Had u in 2017 recht op de premiekorting oudere werknemer en/of de premiekorting arbeidsgehandicapte werknemer, dan heeft u mogelijk vanaf 2018...

Agendapunten

22 mrt

Op donderdag 22 maart 2018 verzorgt Omnyacc GoesDeen in Zwaagdijk HRM workshops met actuele ontwikkelingen en nuttige tips rond HRM,...

X

Omnyacc bestaat 25 jaar!

Omnyacc 25 jaar

Het samenwerkingsverband Omnyacc, met 8 vestigingen en 220 specialisten, bestaat 25 jaar! Hoewel enkele vestigingen afzonderlijk al langer bestaan, is het startschot van de samenwerking in oktober 1992 gegeven. Onze naam met het woord Omny, staat voor veelzijdig, is toepasselijker dan ooit. Er zijn in de jaren diverse diensten bijgekomen om u als (potentiële) klant nog beter te helpen. Nieuwsgierig naar:

 • De highlights van 25 jaar Omnyacc
 • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
 • Interessante en inspirerende interviews

Nieuwsgierig naar:

 • De highlights van 25 jaar Omnyacc
 • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
 • Interessante en inspirerende interviews
Download dan onze special!