Werknemers Login Bel een vestiging zoeken
Gea Plantinga - Werken bij Omnyacc - Omnyacc Gea Plantinga - Werken bij Omnyacc - Omnyacc

Ik ben trots op het feit dat wij als secretariaat een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de organisatie.

Gea Plantinga, Secretaresse
 • Uitdagende functies met doorgroeimogelijkheden
 • Balans tussen werk en privé
 • Collegialiteit en informele werksfeer
 • Gevarieerde cliëntengroep

Gea Plantinga - Werken bij Omnyacc

 • Naam                 Gea Plantinga
 • Functie               Secretaresse
 • Opleiding           Directiesecretaresse opleiding
 • Vestiging            Leeuwarden

Advertentie sprak direct aan

Ik ben ooit gestart bij een transportonderneming als administratief medewerker. Daar heb ik 16 jaar gezeten. Toen ging het bedrijf helaas failliet. Er was wel een doorstart, maar ik had niet het gevoel dat dit helemaal goed kwam. Daarom ben toen om mij heen gaan kijken. Ik wilde iets vinden wat aansloot bij de opleiding die ik had gedaan. Toen zag ik de advertentie van Omnyacc zag sprak dit me direct aan. Vooral het informele aspect en de ontplooiingsmogelijkheden.

Alweer 10 jaar

Dit jaar heb ik mijn 10-jarig jubileum gevierd! Op 1 september 2003 ben ik hier gestart als secretarieel/administratief medewerkster. Dit was een fulltime  functie. Gelijk bij het sollicitatiegesprek heb ik een rondleiding gehad. Dus de eerste werkdag was helemaal niet zo’n verrassing voor mij. Dit bevestigde al mijn beeld van de advertentie. Ik kreeg een heel informeel gevoel. Na mijn zwangerschapsverlof heb ik parttime als administratief medewerkster  op de agrarische afdeling gewerkt. Inmiddels zit ik  nu alweer een tijd op het secretariaat.

Gevarieerde werkdag die voorbij vliegt

Nu kom ik binnen en begin ik gelijk met de post en mijn mail. Dit bepaalt vaak hoe mijn dag eruit ziet. Wij zorgen ervoor dat de fiscale rapporten en jaarrekeningen worden gecontroleerd, ingebonden en netjes naar de klant gaan. De dag gaat vaak erg snel. Zeker nu met onze tak pensioenen. Wij zitten in de opstartfase. Regelmatig zitten we bij elkaar om te bespreken hoe alles gaat en wat er nog moet gebeuren. Ik houd het proces in de gaten en kijk of het goed verloopt. Dat is wel een leuke uitbreiding van mijn functie! Mijn werk is ontzettend divers en geen een dag is hetzelfde. Dat houdt het uitdagend!

Wat heb je geleerd bij Omnyacc?

Mijn secretariële vaardigheden heb ik in de praktijk kunnen ontwikkelen. Het is toch iets heel anders. Het voordeel was wel dat Omnyacc nog geen secretariaat had dus ik kom er zelf invulling aangeven.  Ik kon zelf iets opzetten en dat was erg leuk.

Van toegevoegde waarde zijn

Ik ben trots op het feit dat wij als secretariaat een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de organisatie. Ook ben ik wel trots op het feit dat we veel verschillende taken weten te managen. Van de telefoon opnemen, klanten ontvangen tot onze gewone werkzaamheden. Het is leuk om dat contact met de klant te hebben, zo weet je wat er speelt. Je kunt daardoor aan de telefoon een klant beter helpen. De klant heeft het idee dat wij weten waar het over gaat. Dat stukje persoonlijkheid vind ik erg belangrijk. Dat is echt het voordeel van deze gecombineerde functie.

Goed te combineren met privéleven

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind, is dat ik mijn parttime functie hier goed kan combineren met mijn privéleven. Nu kan ik op de momenten dat het nodig is thuis zijn. Dit is naast de diversiteit aan diensten die we bieden een grote plus van onze organisatie.

Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Laatste nieuws

22 mrt

In Nederland wordt steeds vaker een LLP opgericht als alternatieve rechtsvorm. De trend is vooral waarneembaar bij advocaten, tandartsen,...

Agendapunten

22 mrt

Op donderdag 22 maart 2018 verzorgen wij een workshop met actuele ontwikkelingen en nuttige tips rond HRM, arbeidsrecht, personeelskosten en...

X

Al op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen op personeels- en salarisgebied voor 2018?

Download de gratis Lonenspecial en ontdek o.a.:

 • Loonkostenvoordelen (LKV) om dit jaar van te profiteren
 • De nieuwe wet DBA
 • Andere belangrijke wijzigingen vanaf 2018

U krijgt ook maandelijks tips en nieuws die voor u als ondernemer van belang zijn.

Download de gratis Lonenspecial en ontdek o.a.:

 • Loonkostenvoordelen (LKV) om dit jaar van te profiteren
 • De nieuwe wet DBA
 • Andere belangrijke wijzigingen vanaf 2018

U krijgt ook maandelijks tips en nieuws die voor u als ondernemer van belang zijn.