Werknemers Login Bel een vestiging zoeken

Vragen? Bel Omnyacc in

0223 - 68 86 00

Locatie Kooypunt

0223 - 62 82 84

Locatie drs. F. Bijlweg

023 - 528 32 54

072 - 572 06 26

0229 - 27 19 94

058 - 8200900

0224 - 762886

0222 - 31 54 44

0228 - 56 10 10

Herfinancieren

Herfinancieren kan echt lonen

Het optimaliseren van uw financieringsstructuur, oftewel herfinancieren, gebeurd steeds vaker. Zeker nu de rente zo sterk gedaald is. Heeft u dan ook het gevoel dat uw huisbankier u niet het meest scherpe aanbod heeft gegeven? Misschien heeft u meer geld nodig om te groeien of heeft uw bank een koerswijziging aangekondigd. Het kan in sommige gevallen dan raadzaam zijn om te gaan herfinancieren.

Herfinanciering interessant?

Bij een herfinanciering wordt een nieuwe financiering aangetrokken om vervolgens de bestaande financiering (gedeeltelijk) af te lossen. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Eén daarvan is het bij de nieuwe financiering verkrijgen van betere condities en financieringsvoorwaarden. Herfinanciering kan dan interessant en voordelig zijn. Dit is mede afhankelijk van eventuele boeterentes bij de bestaande financier. Daarnaast wordt bij een herfinanciering rekening gehouden met de huidige financiële positie en (toekomstige) ontwikkelingen. Het is daarom dan ook goed om regelmatig de bestaande financiering onder de loep te nemen om te kijken of alles nog voldoet en nog wel passend is.

Verschillende vormen

Bij herfinancieren is het niet altijd nodig om een nieuwe financiering af te sluiten. Zo kan een bestaande financiering afgelost worden door over te stappen naar factoring of bijvoorbeeld doormiddel van een sale-and-lease back constructie. Voor ons is een herfinanciering pas succesvol als deze flexibel is, passend is voor het bedrijf en de financieringslasten lager zijn.

Groot netwerk oplossingen

Omnyacc is aangesloten bij Credion, met een groot netwerk aan financieringsoplossingen. Wij kunnen verder kijken dan de opties via banken. U kunt hierbij denken aan crowdfunding, private investeerders, leasing en tal van andere opties. Het allerbelangrijkste is dat uw lasten zo laag mogelijk zijn, zodat u dit overhoudt voor uw onderneming.

Serieus geld

Via ons Credion netwerk kwamen wij in contact met een ondernemer die net eigenaar was geworden. Hij had een ongunstige financiering afgesloten en was op zoek naar nieuwe mogelijkheden. "Via google kwam ik uit bij Credion. Al snel zat ik aan tafel met Cees Jan. Hij kwam heel bekwaam over, wat direct vertrouwen gaf. Niet snel daarna is het proces gestart. De samenwerking ging heel goed. Ik ben gewend om snel te schakelen en houd van korte lijnen en directe antwoorden. Zo werken jullie ook en dat werd vervolgens bij de Rabobank voorgezet. Toen had Cees Jan wel al het meeste werk gedaan, dus dit versoepelde het proces ook. De accountmanager van de Rabobank zou dit na zijn vakantie oppakken, maar dit werd toch daarvoor. Na anderhalve week was alles geregeld. De herfinanciering heeft ons extra financiële ruimte opgeleverd. Nu kan ik als gevolg daarvan veel investeren en inzetten voor mijn onderneming."

Contact opnemen
6712 klanten gingen u voor

Uw contactpersonen

Jos de Lange
Heemstede/Zwaagdijk
023 - 5283254

Cees Jan de Jager
Den Burg
0222 -315444

William van Haaster
Den Helder
0223 - 688600

Richard van der Vliet
Leeuwarden
058 - 8200900

Laatste nieuws

23 jan

Had u in 2017 recht op de premiekorting oudere werknemer en/of de premiekorting arbeidsgehandicapte werknemer, dan heeft u mogelijk vanaf 2018...

Agendapunten

22 mrt

Op donderdag 22 maart 2018 verzorgt Omnyacc GoesDeen in Zwaagdijk HRM workshops met actuele ontwikkelingen en nuttige tips rond HRM,...

X

Omnyacc bestaat 25 jaar!

Omnyacc 25 jaar

Het samenwerkingsverband Omnyacc, met 8 vestigingen en 220 specialisten, bestaat 25 jaar! Hoewel enkele vestigingen afzonderlijk al langer bestaan, is het startschot van de samenwerking in oktober 1992 gegeven. Onze naam met het woord Omny, staat voor veelzijdig, is toepasselijker dan ooit. Er zijn in de jaren diverse diensten bijgekomen om u als (potentiële) klant nog beter te helpen. Nieuwsgierig naar:

  • De highlights van 25 jaar Omnyacc
  • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
  • Interessante en inspirerende interviews

Nieuwsgierig naar:

  • De highlights van 25 jaar Omnyacc
  • Diverse (25) tips om uw voordeel mee te doen
  • Interessante en inspirerende interviews
Download dan onze special!