Werknemers Login Bel een vestiging zoeken
Mirella Leek - Werken bij Omnyacc

Je hebt je eigen klantenpakket en wordt heel zelfstandig gelaten. Het is goed te combineren met thuis.

Mirella Leek, Accountant-administratieconsulent

Mirella Leek - Werken bij Omnyacc

  • Naam:                Mirella Leek
  • Functie:              Accountant-administratieconsulent
  • Opleiding:          AA praktijkopleiding en opleiding tot Registerbelastingadviseur
  • Vestiging:           Hoorn

Op de HEAO ben ik gestart met de opleiding RA. Ik heb stage gelopen bij KPMG en mocht daarna ook gelijk blijven. Ik voerde daar controles uit, maar merkte dat ik dat niet echt leuk vond. Er was geen ruimte in de samenstelpraktijk en Omring was een klant van mij waar ik aan de slag kon. Daar heb ik als hoofd van de administratie ontzettend veel geleerd. Alleen de accountancy bleef toch aan mij knagen.

Vast team

Op dat moment ben ik actief gaan zoeken en kwam ik bij de vacature van Omnyacc terecht. Ik kende de Müllers (vennoten Omnyacc Hoorn) al, omdat we in hetzelfde dorp wonen. Ik heb daarom gelijk gesolliciteerd. Dit was in april 2006. Toen werkte Linda, Angela en Carolien (collega's) hier al. We waren ook een heel jong kantoor qua gemiddelde leeftijd, maar die gaat nu wel toenemen want iedereen blijft. We worden allemaal ouder!

Open communicatie

Mijn eerste werkdag was even wennen. Ze hadden allemaal nieuwe procedures, maar dat went vrij snel. Eerst heb ik nog in een ander pand gezeten, waar we in kamers zaten. Nu werken wij hier in vrij grote ruimtes. Je hoort daarom wat meer. Nu zit ik door de uitbreiding met een aantal collega's in de grote ruimte boven en hoor je weer wat minder van beneden. In het werkoverleg zitten we wel weer met z'n allen. Daarnaast hebben nu een assistenten-overleg opgezet voor alle collega's met de opleiding AA. Zo krijgt iedereen de ruimte om zaken in te brengen en met elkaar te overleggen.

Zelfstandig en flexibel

Waarom ik hier nu alweer ruim 8 jaar werk? Ik vind het fijn dat je hier heel zelfstandig wordt gelaten. Je hebt je eigen klantenpakket en daar doe je alles voor. Je wordt bij de besprekingen betrokken. Ook word je vrij gelaten en is het goed te combineren met thuis. Er is nooit een probleem als er wat is.

Steun voor thuissituatie

Door Sophie (jongste dochter met een handicap) heeft mijn sociale leven op een laag pitje gestaan. Wij zijn heel erg met haar bezig. Zij heeft schema's waar wij ons aan moeten houden. Omnyacc heeft mij altijd gesteund. Als ik thuis wilde werken dan kon dat. Ik ben penningmeester bij de ouderraad op haar school. Dan spreek je ook andere mensen die hetzelfde meemaken. Dat is erg fijn.

Trots op de combinatie

Het is voor mij lastig om aan te geven waarop ik trots ben, zo ben ik niet. Als ik iets moet noemen is het toch wel dat ik ondanks de thuissituatie nog steeds aan het werk ben op hetzelfde niveau. Ook heb ik de opleiding tot registerbelastingadviseur behaald. Je krijgt erg de kans hier om je te ontwikkelen. Mijn toekomstplannen? Die heb ik niet direct. Wij kunnen niet ver vooruit denken en daarom nemen wij het nu zoals het komt!

X

Al op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen op personeels- en salarisgebied voor 2018?

Download de gratis Lonenspecial en ontdek o.a.:

  • Loonkostenvoordelen (LKV) om dit jaar van te profiteren
  • De nieuwe wet DBA
  • Andere belangrijke wijzigingen vanaf 2018

U krijgt ook maandelijks tips en nieuws die voor u als ondernemer van belang zijn.

Download de gratis Lonenspecial en ontdek o.a.:

  • Loonkostenvoordelen (LKV) om dit jaar van te profiteren
  • De nieuwe wet DBA
  • Andere belangrijke wijzigingen vanaf 2018

U krijgt ook maandelijks tips en nieuws die voor u als ondernemer van belang zijn.